TIGAR A.D.
Nikole pašića 213
18300 Pirot Srbija
+381 (0)10 / 304 - 000

Tigar Incon Posebne Usluge

 

 

 

POSEBNE USLUGE
INDUSTRIJSKI PU POD 

Tigar Incon je jedno od vodećih preduzeća na domaćem tržištu u oblasti postavljanja poliuretanskih podova. Ovaj proizvod predstavlja dvokomponentni premaz na bazi poliuretanskih smola i ne sadrži rastvarače. Primenu nalazi kao premaz za razne vrste ravnih podova - betonskih, od ferobetona i asfalta, u različitim oblastima, gde svojim karakteristikama ispunjava široku lepezu specifičnih potreba korisnika. 

Za izradu poliuretanskih podova u Tigru koriste se sirovine renomiranog proizvođača Bayer iz Nemačke, čija se sinteza obavlja u fabrici Tigar Hemijski proizvodi. Dugogodišnje iskustvo i znanje koje u ovoj vrsti proizvodnje poseduju Tigrovi tehnolozi predstavljaju garanciju visokog kvaliteta proizvoda, omogućavajući istovremeno i sagledavanje posebnih zahteva kupaca. 

Poliuretanska masa poda prilagođava se uslovima ugradnje, a moguća je i promena debljine sloja, nivoa klizavosti i UV zaštite, kao i izbor boja prema Ral karti. 

OSNOVNE OBLASTI PRIMENE 

Tigrov poliuretanski pod poseduje sve potrebne ateste na zapaljivost, zdravstvenu ispravnost, kao i građevinski atest. Ovaj proizvod takođe karakterišu i visok stepen monolitnosti, elastičnost, otpornost na hemikalije, vodu i rastvarače, kao i manja klizavost u poređenju sa keramičkim pločicama. Jednostavan je za čišćenje i održavanje. 

Svojstva poliuretanskog poda određuju i osnovne oblasti primene: 
Proizvodni prostori prehrambene industrije (mlinovi, pekare, klanice, hladnjače i sl.)
Farmaceutska industrija
Zdravstvene ustanove
Proizvodne i magacinske prostorije sa lakim transportom
Sportski tereni
Različite površine, kao alternativa degradiranim betonskim, teraco ili kermičkim prostorima.

TEHNIČKA OPREMLJENOST 

Samorazlivajući poliuretanski pod postavlja se preko novih i starih podloga, uključujući i podove od keramike, vinfleksa, teraca, uz odgovarajuću prethodnu pripremu. Kao izvođač samorazlivajućih podova, Tigar Incon poseduje najsavremeniju opremu za pripremu podloge - sistem Blastrac mašina sa automatskim odsisavanjem prašine i laserskim sistemom niveliranja. Ceo postupak izvodi se bez kontaminacije okolnih površina i bez buke. 

Kvalitet opreme, dobro obučena radna snaga i logistička podrška proizvođača komponenti, garancija su vrhunskog kvaliteta finalnog proizvoda i dugoročnog zadovoljstva kupaca.

Naša vizija

Biti kompanija u čijim se vrednostima odražava dostojanstvo i integritet pripadnika i partnera i koja pruža istinski doprinos održivom razvoju.