TIGAR A.D.
Nikole pašića 213
18300 Pirot Srbija
+381 (0)10 / 304 - 000

Tigar se vratio na tržište Crne Gore

Tigar se vratio na tržište Crne Gore

Велелепни спортски терен  Тигар Техничке гуме свечано је отворен у Плаву у Црној гори у присуству Министра просвете Црне Горе, високих црногорских званица и у присуству представника Тигра а.д. из Пирота.

 

Једна од три фабрике компаније Тигар а.д.-Тигар Техничка гума са својим производним програмом, а пре свега са подлогом за спортске терене, осим домаћег тржишта освојила је и тржиште Црне Горе.

Према речима Владимира Илића, генералног директора компаније Тигар а.д. на тржишту Црне Горе у претходном месецу урађено је пет отворених терена, и то у Даниловграду, два терена у Будви и два у Плаву. На велико задовољство, компанији Тигар најављени су и нови пројекти у Будви, Подгорици, Петровцу и на Цетињу, где ће сасвим извесно своје место заузети Тигар Техничка Гума. Радници Фабрике Тигар Техничке гуме већ од 27.јула почињу са радом на новом терену у Гусињу који ће се простирати на 1608 m2

 

Поред квалитета препознатљиве Тигар лопте, квалитет терена Тигар Техничке Гуме већ су потврдили спортисти и рекреативци широм Србије- у Београду, Младеновцу, Голупцу, Прибоју, а до краја године вредне руке Тигрових мајстора изнедриће нову атлетску стазу у Босни.

Naša vizija

Biti kompanija u čijim se vrednostima odražava dostojanstvo i integritet pripadnika i partnera i koja pruža istinski doprinos održivom razvoju.