TIGAR A.D.
Nikole pašića 213
18300 Pirot Srbija
+381 (0)10 / 304 - 000

Predsednik Srbije i ministar privrede u poseti Tigar Obući

Predsednik Srbije i ministar privrede u poseti Tigar Obući
10.10.2014

Kompaniju Tigar a.d. posetili su predsednik Republike Tomislav Nikolić i ministar privrede Željko Sertić. Ovom prilikom obišli su Tigar Obuću, a u razgovoru se radnicima predsednik Srbije istakao je da je veoma značajno što je ova fabrika sačuvana i da je očigledno da će ova fabrika opstati i izaći iz svih teškoća u kojima se nalazi.

- Prolazimo kroz period kada se suočavamo sa problemima i mi na vlasti i vi zaposleni. Činjenica je da u Srbiji ima mnogo fabrika koje ne rade. Vi imate proizvod i brend, dobre uslove za rad, zarađujete za sebe i svoje porodice i ja se uopšte ne sekiram za budućnost vaše fabrike, rekao je Nikolić.

Zahvaljujući predsedniku Tomislavu Nikoliću na poseti, direktor korporacije Tigar Nebojša Đenadić, govorio je o trenutnoj situaciji u kompaniji i istakao da će uz podršku države i ugovorenih poslova, Tigar a.d. biti kompanija kao nekad.

Pored predsednika Republike i ministra privrede, Tigar Obuću posetili su i drugi najviši funkcioneri Vlade Srbije


Centar za komunikacije Tigar a.d.


Naša vizija

Biti kompanija u čijim se vrednostima odražava dostojanstvo i integritet pripadnika i partnera i koja pruža istinski doprinos održivom razvoju.