TIGAR A.D.
Nikole pašića 213
18300 Pirot Srbija
+381 (0)10 / 304 - 000

AMBASADOR BELORUSIJE U POSETI TUGRU

AMBASADOR BELORUSIJE U POSETI TUGRU
15.06.2013

Prilikom boravka u Pirotu, korporaciju Tigar je u subotu, 15. juna, posetio ambasador Belorusije u Srbiji Vladimir Čušev. Ambasador je obišao industrijsku lokaciju Tigar III, a u razgovoru sa menadžmentom Tigra upoznat je sa kapacitetima i proizvodnim asortimanom kompanije. 

Prema rečima generalnog direktora Tigra Nebojša Đenadića, Belorusija je izuzetno važno tržište, gde se već plasiraju proizvodi fabrike Tigar hemijskih proizvoda, a postoji izuzetan potencijal i za prodaju ostalih Tigrovih brendova. 

- Poseta gospodina Čuševa je nastavak razgovora o mogućnostima za povećanje našeg izvoza u Belorusiju, koje smo započeli pre izvesnog vremena. Cilj je bio da ambasador neposredno upozna naše industrijske kapacitete i poslovne mogućnosti. Pored hemijskih proizvoda, vrlo je realno da na tržištu Belorusije nastupimo sa delom asortimana tehničke gume, a nastojaćemo da iznađemo kanale i za plasman šireg proizvodnog portfolija– najavio je generalni direktor Tigra.

Ambasador Belorusije je nakon ove posete takođe ukazao na potencijal za proširenje saradnje između korporacije Tigar i beloruskih kompanija. 

- Moji prvi utisci o Tigru su izuzetno pozitivni. Danas sam se i neposredno uverio da kompanija ima moderne proizvodne kapacitete i uvideo da postoje značajne mogućnosti za povećanje izvoza Tigra u Belorusiju. Ovo je od velikog značaja, imajući u vidu sporazum o slobodnoj trgovini između naših zemalja, kao i činjenicu da je Srbija član CEFTA, a da je Belorusija deo novih evroazijskih integracija –istakao je ambasador Belorusije.


Naša vizija

Biti kompanija u čijim se vrednostima odražava dostojanstvo i integritet pripadnika i partnera i koja pruža istinski doprinos održivom razvoju.