SRPSKI      ENGLISH
TIGAR a.d.
TigarTigar news ticker

AKTUELNO

DIREKTOR REGIONALNE PRIVREDNE KOMORE NIŠAVSKOG, PIROTSKOG I TOPLIČKOG OKRUGA POSETIO TIGAR A.D.
PIROT, 07.02.2018.


Predsednik RPK Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okruga Aleksandar Milićević posetio je danas kompaniju Tigar a.d. i tom prilikom se upoznao sa proizvodnim procesom i kapacitetima kompanije.

Nakon razgovora sa Vladimirom Ilićem, generalnim direktorom kompanije Tigar a.d. usledio je sastanak u sali gradske uprave sa gradonačelnikom Pirota Vladanom Vasićem. Pored direktora Ilića i direktora Milićevića, sastanku su prisustvovali i načelnica UO Pirot Dragana Tončić i direktor Slobodne zone Pirot Dragan Kostić.
U okviru službene posete direktor RPK Aleksandar Milićević obišao fabriku obuće i upoznao se sa proizvodnim procesom i kapacitetima Tigra a.d.[vrh]

DELEGACIJA TIGRA NA POSLOVNOM FORUMU SLOVENIJA-SRBIJA
LJUBLJANA, 01.02.2018.


Povodom četvrtog zajedničkog sastanka Vlade Republike Slovenije i Republike Srbije, delegacija kompanije Tigar a.d. predvodjena generalnim direktorom Vladimirom Ilićem učestvovovala je juče na poslovnom forumu Slovenija - Srbija u Ljubljani.

Vladimir Ilić, generalni direktor kompanije Tigar susreo se sa predsednikom Vlade Republike Slovenije Miro Cerarom sa kojim je imao priliku da razgovara o potencijalima kompanije Tigar i mogućnostima saradnje na slovenačkom tržištu.

Skup je okupio više od stotinu slovenačkih i srpskih privrednika koji su se na sektorskim poslovnim susretima upoznavali i predstavljali proizvode i izvozne potencijale svojih kompanija.

Učešće na poslovnom forumu u Sloveniji od velikog je značaja za kompaniju Tigar i srpske privrednike uopšte jer su se otvorile nove perspektive u saradnji dveju zemalja.[vrh]

PIROTSKI TIGAR U OSVAJANJU ŠVEDSKOG I DANSKOG TRŽIŠTA
INOSTRANSTVO, 24.01.2018.


Delagacija kompanije Tigar a.d. iz Pirota, predvodena Vladimirom Ilicem, generalnim direktorom Kompanije, obišla je strateške kupce i potencijalne partnere u Švedskoj i Danskoj u cilju povecanja proizvodnje, kvaliteta proizvoda i prodaje za tekucu godinu i predstojeci trogodišnji period.

Sa kompanijom “Ilse Jacobsen” liderom u proizvodnji modne odece i obuce u Skandinaviji, kompanija Tigar ugovorila je realizaciju od oko 50.000 pari obuce, u vrednosti od 1.200.000 eura i to sa perspektivom rasta od 15-20% u 2019. i 2020 godini.

Prema recima generalnog direktora Vladimira Ilica na osnovu pregovora sa švedskom firmom “Wise Shoes”, pirotski Tigar bi od avgusta ove godine trebalo da krene sa probnom proizvodnjom novog proizvoda-patike od gume, koje bi se u prodaji pojavile u sezoni jesen/zima 2018.

U domenu gumene obuce, švedska firma “Shepherd” planira da realizuje do 2.000.000 eura u 2018. godini, sa znacajnim udelom proizvodnje pirotske kompanije Tigar a.d. Za švedsko tržište pirotski Tigar proizvodi standardni zaštitni program pod brendom L&N, a osim toga pod brendom Sulman, proizvodi i kompletan asortiman “leisure boots”, sportski i modni program. Tokom posete, sa firmom “Shepherd” pregovaralo se i o uvodjenju decijeg programa koji bi zahtevao zajednicko ulaganje i moguce partnerstvo dveju kompanija.

Direktor Ilic je istakao da je obilazak tržišta skandinavskih zemalja i ugovaranje uslova poslovanja deo aktivnosti koje kompanija Tigar iz Pirota preduzima u cilju realizacije planova za 2018. godinu, ali i povecanja proizvodnje i kvaliteta proizvoda za predstojeci trogodišnji period. Planirani proizvodi su u potpunosti uskladeni sa zahtevima tržišta i mogucnostima proizvodnog procesa fabrike pirotskog Tigra.[vrh]

AKTIVNOSTI KOMPANIJE TIGAR POVODOM OBELEŽAVANJA DANA TIGRA
PIROT, 16.01.2018.


Povodom 82. rođendana kompanija Tigar AD je tokom decembra organizovala niz aktivnosti u kojima su bili darivani vrtići, školarci kao i socijalno ugrožene grupe.

U decembru, vrtićima su podeljene lopte i slatkiši. Doček u vrtiću „Čika Jova Zmaj” upotpunjen je prelepom dečijom priredbom o fabrici Tigar.Korisnicima usluga dnevnog boravka „Sunce“ i deci porodica iz osetljivih društvenih grupa u Strelcu, kompanija Tigar poklonila je čizme i paketiće.Za osnovne i srednje škole u Pirotu Tigar je organizovao nagradni konkurs sa temom KAD KAŽEM PIROT MISLIM NA TIGAR.

Ideja je bila da deca upotrebe svoju kreativnost maštu i pokažu nam šta za njih znači Tigar u Pirotu, koristeći razne tehnike (crtanje, slikanje i kolaž) kao i foto konkurs gde su se birale najkreativnije fotografije.

Autori najuspelijih radova dobili su vredne nagrade, a u susret Novoj godini sva nagrađena deca dobila su i novogodišnje paketiće. Škole čiji đaci su učestvovali na konkursu, dobili su donaciju iz tigrovog sportskog programa u cilju promocije zdravog načina života.Koncept obeležavanja 82. godišnjice Tigra podrazumevao je i tradicionalne prijeme za poslovodstvo, Samostalni sindikat Tigra i penzionere. U okviru Dana Tigra posebna priznanja bila su uručena najboljim pojedincima za kvalitet rada kao i jubilarne nagrade zaposlenima za 10, 20 i 30 godina rada.

U okviru aktivnosti na Pi kanalu je išao i nagradni kviz za naše sugrađane. A tradicionalno, Tigar je na nivou kompanije organizovao i akciju dobrovoljnog davanja krvi gde se na ovaj način pomaže lokalnoj zajednici.[vrh]
nazad na vrh
Tigar AD KATALOZI
INTERNET PRODAJA
KATALOZI PROIZVODA
© Tigar Corporation - Pirot, Serbia 2015