SRPSKI      ENGLISH
TIGAR a.d.
TIGAR meni
PROIZVODNI ENTITETI
PRODAJA
PROMO SPOT
Maniera Lux
   Medija centar / Aktuelno  

AKTUELNO

SERTIFIKACIJA INTEGRISANIH MENADŽMENT SISTEMA U TIGAR OBUĆI
PIROT, 01.07.2015.


U Tigar Obući izvršena je sertifikacija IMS - sistema upravljanja kvalitetom, zaštitom životne sredine i zaštitom zdravlja i bezbednosti na radu. Na ovaj način potvrđena je sposobnost preduzeća da može ispuniti zahteve i očekivanja kupaca, a da se pritom ne ugroze kvalitet, životna sredina i zdravlje i bezbednost zaposlenih i korisnika usluga. Sertifikaciju, odnosno proveru usaglašenosti sistema upravljanja kvalitetom, zaštitom životne sredine i zaštitom zdravlja i bezbednosti na radu sa zahtevima standarda ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001, obavila je eminetna i svetski poznata sertifikaciona kuća TUVRheinland. Ocenjivački tim ove kuće, nakon detaljne provere dokumentacije na završnom sastanku, konstatovao je da nema nijedne neusaglašenosti i da se zahtevi sva tri sistema kvaliteta u okviru integrisanih sistema u Tigar Obući u potpunosti primenjuju.

Implementacijom integrisanih menadžment sistema u Tigar Obući povećava se i konkurentska prednost preduzeća i otvaraju mogućnosti za plasiranje proizvoda na nova tržišta.[vrh]

NACRTI UGOVORA O PRIPAJANJU
PIROT, 02.07.2015.


U skladu sa čl. 495. Zakona o privrednim društvima na našem sajtu objavljuju se Nacrti ugovora o pripajanju Tigar Obuće d.o.o. Pirot, Tigar Tehničke gume d.o.o. Pirot i Tigar Hemijskih proizvoda d.o.o. Pirot, Tigru a.d. Pirot.

Nacrt ugovora o pripajanju Tigar AD i Tigar Obuća

Nacrt ugovora o pripajanju Tigar AD i Tigar Tehnička guma

Nacrt ugovora o pripajanju Tigar AD i Tigar Hemijski proizvodi
[vrh]

IZVEŠTAJ O BITNOM DOGAĐAJU
PIROT, 29.06.2015.AKCIONARSKO DRUŠTVO TIGAR, PIROT

Informiše akcionare o održavanju Ponovljene redovne sednice Skupštine akcionarskog društva Tigar Pirot dana 08.07.2015.god.Kompanija Tigar a.d. Pirot obaveštava svoje akcionare da zbog nedostatka kvoruma redovna sednica Skupštine Društva nije održana 29.06.2015. godine. Kao što u Pozivu za Skupštinu stoji datum održavanja Ponovljene sednice je 8. jul u sedištu Društva u Pirotu, ul. Nikole Pašića 213, sa početkom u 12 časova.

Za Ponovljenu sednicu važi isti Dnevni red. Ujedno obaveštavamo sve akcionare da prispela punomoćja važe i za Ponovljenu sednicu.

Ovo obaveštenje biće objavljeno na sajtu Društva, Beogradske berze i Komisije za hartije od vrednosti.
[vrh]

PROIZVODI KOMPANIJE TIGAR AD NA MEĐUNARODNOM SAJMU NAORUŽANJA I VOJNE OPREME
PIROT, 18.06.2015.


Kompanija Tigar AD predstaviće svoje proizvode na Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme „Partner”, koji se održava od 23. do 26. juna.

Na ovogodišnjem sajmu Tigar a.d. izložiće namenski i sigurnosni program. Pored Tigra, Ministarstvo odbrane Srbije predstaviće svoje naučne, tehničke i remontne kapacitete, a biće predstavljene i proizvodne mogućnosti odbrambene industrije Srbije, naoružanje i oprema inostranih izlagača, projekti kooperacije i naučne saradnje, kao i dopunska oprema. Sajam naoružanja i vojne opreme „Partner“ održava se po sedmi put u Beogradu.

[vrh]

RESERTIFIKOVAN IMS SISTEM U TIGAR INCON-U
PIROT, 12.06.2015.


Integrisani menadžment sistemi u Tigar Incon-u uspešno su resertifikovani 10.juna 2015. godine. Na završnom sastanku iskazana je pozitivna ocena o ispunjenosti potrebnih uslova za resertifikaciju IMS sistema u Tigar Incon-u. Ocenjivački tim iz sertifikacione kuće “Kvalitet “ a.d. Niš. sačinjavali su Vladan Radosavljević, vodeći proveravač i Slavko Jovanović, proveravač.

U detaljnoj proveri nisu pronađene neusaglašenosti i ocenjivački tim će dati zvanični predlog sertifikacionom telu za izdavanje sertifikata. S obzirom na celokupno stanje privrede u zemlji Tigar Incon je na ocenjivače ostavio veoma pozitivnu sliku. Sertifikat je od velikog značaja za dalje poslovanje i očuvanje pozicije na tržištu.
[vrh]

TIGAR OBUĆA JE DOBITNIK PRIZNANJA “ NAJBOLJE IZ SRBIJE 2014. GODINE”
PIROT, 10.06.2015.


Privredna komora Srbije, Ministarstvo trgovine i list Privredni pregled proglasili su najbolje brendove na tržištu Srbije u 2014. godini, 9. juna u BelekspoCentru.

Na konkurs se prijavilo 160 robnih korporativnih brendova a najbolji su proglašeni u 24 kategorija.Koncept dodele nagrada ove godine bio je drugačiji. Nagrade su uručivane zaposlenima u nagrađenim kompanijama, jer iza svakog uspešnog brenda stoje odgovorni i vredni ljudi. Manifestacija je održana pod sloganom „Najbolje je u ljudima”.

Tigar Obuća je nagrađena u kategoriji Robni brend – proizvodna dobra i poslovne usluge.

U ime Tigar Obuće nagradu je primio najbolji radnik Tomislav Manić, zaposlen na mestu predradnika sa radnim iskustvom od preko 35 godina. Gospodin Manić je odabran da predstavlja svoju kompaniju na osnovu ostvarenih rezultata, predanosti poslu, postizanju izuzetnog doprinosa kvalitetu i unapređenju kvaliteta u proizvodnji kao i visokom stepenu timskog rada.Dobitnici su odabrani na osnovu tri grupe kriterijuma : tržišno – finasijskih, percepcije ispitanika – glasanja potrošača i poslovnih partnera i ocene stručnog žirija u čijem sastavu su bili i Marko Čadež, predsednik PKS, Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija i Željko Sertić, ministar privrede.

Među nagrađenima su “Babmijeva” plazma, “Mona”, ” Karneks”, “Jelen” pivo, “Nektar”, “Metalac bojler”, “P.S fashion”, “Infostud”, Hemofarm i brojni drugi brendovi. Prvi put su nagrađene I manifestacije koje promovišu našu zemlju“ Beogradski bir fest“ i Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu.[vrh]

PRAVOSNAŽNOST UPPR-a Tigra a.d.
PIROT, 05.06.2015.


Privredni sud u Nišu usvojio Unapred pripremljen plan reorganizacije kompanije iz Pirota

Rešenjem Privrednog suda u Nišu, od 1.juna 2015.god. Unapred pripremljen plan reorganizacije za kompaniju Tigar a.d. je postao pravnosnažan. Iz kompanije Tigar podsećaju da je pre više od godinu dana Skupština akcionara, uz prethodnu saglasnost ključnih poverilaca, donela Odluku o pokretanju Unapred pripremljenog programa reorganizacije kao modela za rešavanje nagomilanih dugova iz prethodnog perioda.

Prema rečima Nebojše Đenadića, generalnog direktora kompanije usvajanje UPPR-a je samo formalna potvrda da je Tigar na dobrom putu. Deo UPPR-a koji se odnosi na poslovnu konsolidaciju mi uveliko primenjujemo. Dve godine imamo više od 70% upošljenosti kapaciteta, radimo na racionalizaciji u svim segmentima i Tigar postaje efikasan i održiv sistem. Ogroman napor je uložen u prethodnom periodu od strane mojih saradnika i svih u Tigru. Bilo je potrebno i mnogo razumevanja. Činjenica je da smo ga imali i od strane ključnih poverilaca, a pre svega od države, koja je i najveći pojedinačni akcionar kompanije. Ubeđen sam da ovoga ne bi bilo da sama kompanija nije pokazala snagu oličenu u ljudima, proizvodnom programu i tržištu. Svesni smo da je ovo samo šansa za koju smo se borili. Pred nama je još puno izazova i teških odluka. Čeka nas servisiranje obaveza iz UPPR-a za Tigar a.d., kao što po programu za Tigar Obuću već radimo. Neće biti lako, ali 2+5 godina i znatno povoljnije kamate u odnosu na postojeće stanje pružaju kompaniji dobru priliku, zaključuje Đenadić.

Tigar a.d. je u 2014.godini zabeležio smanjenje poslovnog gubitka za 44 odsto u odnosu na 2013. Ujedno, Tigar a.d. nastavlja poslovanje bez dodatnog zaduživanja. U delu ostvarene realizacije od prodaje programa gumene obuće beleži se povećanje za pet odsto u 2014. u odnosu na godinu pre toga, pri čemu značajan uticaj ima povećanje rasta obima prodaje na domaćem tržištu 15 odsto.
[vrh]

USVOJEN UPPR ZA TIGAR A.D.
NIŠ, 07.04.2015.


Dana 07.04.2015. održano je ročište u Privrednom sudu u Nišu, na kojem je većinskom odlukom poverioca usvojen UPPR Tigra a.d.


Centar za komunikacije Tigar a.d.
[vrh]

TIGAR INVESTIRA MILION EVRA U FABRIKU GUMENIH SMESA
BEOGRAD, 27.03.2015.


Kompanija Tigar a.d. iz Pirota investiraće više od milion evra u izgradnju novog fabričkog pogona za proizvodnju gumenih smesa koje su od suštinskog značaja za proizvodnju gumenih proizvoda. Predstavnici kompanije Tigar a.d. potpisali su ugovor o saradnji na ovom projektu sa kompanijom Delta inženjering koja je izvođač radova.

„Ovakva investicija naše kompanije i izgradnja novog pogona veliki su izazov i čast, a zadovoljstvo nam je i što smo postigli dogovor o saradnji sa eminentnom kompanijom kao što je Delta inženjering. Novi poslovni poduhvat veoma je važan za kompaniju Tigar a.d. i siguran sam da ćemo zajedničkim trudom i zalaganjem doći do odličnih poslovnih rezultata“, rekao je Nebojša Đenadić, generalni direktor kompanije Tigar a.d.

Projekat izgradnje objekta za proizvodnju gumenih smesa biće realizovan u dve faze. U prvoj fazi radiće se na izgradnji proizvodnog pogona fabrike za proizvodnju gumenih smesa, dok je za drugu fazu planirana izgradnja magacina sirovina.

„Ovaj objekat nove namene veoma je značajan za Tigar iz mnogo razloga, a upravo tu će se preseliti veliki deo opreme i instalirati nova oprema koja je od suštinskog značaja za proizvodnju. Zadovoljni smo ostvarenom saradnjom i očekujemo da već za mesec dana krenemo sa pripremnim radovima“, rekao je Vojislav Todorović, predsednik Grupacije Delta inženjering.

Površina proizvodnog pogona novog objekta iznosiće 1700m², a ukupna površina na kojoj će fabrika biti izgrađena iznosi 3000m².[vrh]

POSLOVNI REZULTATI TIGRA BELEŽE POZITIVAN TREND
PIROT, 06.03.2015.


Zavisna preduzeća u okviru korporacije Tigar a.d. bez preduzeća u inostranstvu, ostvarila su negativan poslovni rezultat u iznosu od 19,2 miliona dinara za period januar-decembar 2014. godine. U poređenju sa 2013. godinom kada je poslovni rezultat bio negativan za 193,8 miliona, ovo je poboljšanje u iznosu od 174,6 miliona.

Prema preliminarnim rezultatima, matična kompanija i svih 11 zavisnih društava u zemlji, ostvarilo je značajno bolje rezultate u odnosu na 2013.

Najveća fabrika u okviru korporacije, Tigar Obuća iako negativan, ima bolji poslovni rezultat u odnosu na 2013, za blizu 50 miliona dinara. Pozitivan poslovni rezultat ostvarila je matična kompanija sa komercijalnim entitetom, kao i većina uslužnih entiteta, Slobodna zona, Poslovni servis, Tigar Ugostiteljstvo, Tigar Obezbeđenje i Tigar Inter risk.

Gledano po mesecima, oktobar je tradicionalno jedan od uspešnijih perioda, kada poslovni sistem Tigar beleži preko 30 miliona pozitivnog poslovnog rezultata, 2013. god – 34,4, a 2014 – 33,6 miliona dinara.

Prihod od prodaje u poslednjem kvartalu 2014. iznosi blizu 6,4 miliona evra, što je za 11 odsto više u odnosu na treći kvartal iste godine.

Početak 2015. godine takođe pokazuje pozitivan trend, kada eksterna prodaja beleži rezultat od 2,13 miliona evra ili za trećinu više u odnosu na januar 2014. godine, od čega je 1,25 zabeleženo u izvozu. Najveći rast prihoda zabeležila je Tigar Obuća, od čak 51 odsto. Ambiciozni plan realizacije koji je kompanija sebi postavila u UPPR-u, ne samo da je ostvaren, već je i premašen za 1,23 odsto.

Ono što opterećuje poslovanje kompanije jesu finansijski troškovi, zbog čega se i očekuje da pravosnažnost UPPR-a za matičnu kompaniju što pre stupi na snagu.
[vrh]

PRAVOSNAŽNOST UPPR-a TIGAR OBUĆE d.o.o.
PIROT, 26.11.2014.


Dana 26.11.2014. Rešenje Privrednog suda u Nišu o potvrđivanju UPPR-a za Tigar Obuću d.o.o., postalo je pravnosnažno.


Centar za komunikacije Tigar a.d.
[vrh]

Predsednik Srbije i ministar privrede u poseti Tigar Obući
PIROT, 10.10.2014.


Kompaniju Tigar a.d. posetili su predsednik Republike Tomislav Nikolić i ministar privrede Željko Sertić. Ovom prilikom obišli su Tigar Obuću, a u razgovoru se radnicima predsednik Srbije istakao je da je veoma značajno što je ova fabrika sačuvana i da je očigledno da će ova fabrika opstati i izaći iz svih teškoća u kojima se nalazi.

- Prolazimo kroz period kada se suočavamo sa problemima i mi na vlasti i vi zaposleni. Činjenica je da u Srbiji ima mnogo fabrika koje ne rade. Vi imate proizvod i brend, dobre uslove za rad, zarađujete za sebe i svoje porodice i ja se uopšte ne sekiram za budućnost vaše fabrike, rekao je Nikolić.

Zahvaljujući predsedniku Tomislavu Nikoliću na poseti, direktor korporacije Tigar Nebojša Đenadić, govorio je o trenutnoj situaciji u kompaniji i istakao da će uz podršku države i ugovorenih poslova, Tigar a.d. biti kompanija kao nekad.

Pored predsednika Republike i ministra privrede, Tigar Obuću posetili su i drugi najviši funkcioneri Vlade Srbije


Centar za komunikacije Tigar a.d.
[vrh]

TIGAR A.D. NA PUTU OPORAVKA
PIROT, 29.09.2014.


U Privrednoj komori Srbije, 26. septembra, menadžment kompanije Tigar A.D. predstavio je Unapred pripremljen plan reorganizacije u skladu sa kojim će kompanija poslovati u narednih 7 godina.

Na konferenciji za medije predstavljeni su ključni pokazatelji poslovanja u prethodnom periodu kao i planovi kompanije za naredni period.

Usvajanjem plana potvrđena je stabilizacija poslovanja, očuvanje radnih mesta i pre svega dalji poslovni razvoj – naglasio je Nebojša Đenadić, generalni direktor Tigra AD.

Rezultati koje je kompanija ostvarila u prvih 6 meseci ove godine su ohrabrujući, prodaja programa obuće je za 23% veća u odnosu na isti period prošle godine. Prodaja Tigrovih proizvoda u prvih 6 meseci iznosila je 861 milion dinara.

Pri kraju je izrada projektne dokumentacije za izgradnju nove fabrike gumene smeše, koja je neophodna fabrici Obuće. Ova investicija bi se realizovala iz sopstvenih sredstava – objavio je Nebojša Đenadić na konferenciji za medije.
[vrh]

DONACIJA GUMENIH ČIZAMA UGROŽENIM PODRUČJIMA
PIROT, 27.09.2014.


Usled teške situacije u Istočnoj Srbiji izazvane poplavama i vremenskim nepogodama, Tigar Korporacija je i ovog puta pokazala spremnost da pomogne ugroženim područjima.

Donacija od 1.500 pari čizama danas je upućena Kladovu, Negotinu i Majdanpeku.

Tigar a.d. kao društveno odgovorna kompanija želi i ovom donacijom da podstakne i druge privredne subjekte da pomognu stanovnicima Istočne Srbije, kao i da apeluje na sve zainteresovane da pruže pomoć ugroženom stanovništvu.


Centar za komunikacije Tigar a.d.
[vrh]

USVOJEN UPPR za Tigar Obuću d.o.o.
PIROT, 23.09.2014.


Dana 23.09.2014. održano je ročište u Privrednom sudu u Nišu, na kojem je većinskom odlukom poverioca usvojen UPPR Tigar Obuće d.o.o.


Centar za komunikacije Tigar a.d.
[vrh]

IZJAVA GENERALNOG DIREKTORA
PIROT, 15.09.2014.


Komentarišući prošlonedeljno značajnije trgovanje akcijama kompanije Tigar, generalni direktor Nebojša Djenadić je za kompanijski sajt izjavio da je i sam bio iznenadjen pre svega obimom istrgovanih akcija a potom i pozitivnim pomakom cene akcija, koja je u tri dana skočila blizu 24 procenata, pri čemu je trgovano sa 2,6% kapitala, što je najveći obim još od oktobra 2013. godine.

Kako navodi, ova kretanja na trzištu kapitala su izazavala brojne reakcije, investirora ali i naših poverilaca, pre svega iz bankarskog sektora, imajući u vidu da je pred Tigrom takozvani UPPR postupak. Moji saradnici i ja smo krajem nedelje imali desetak poziva i mejlova sa pitanjem - šta se dešava sa Tigrom? U cilju blagovremene informisanosti i poštujući načelo ravnopravnog tretmana svih zainteresovanih, želim da istaknem da Tigar a.d. jedan duži period ima stabilno poslovanje, pre svega u delu snabdevenosti repromaterijalom, što nam umnogome olakšava servisiranje potreba kupaca. Više puta sam i dosad naglašavao da kompanija ima ogromno razumevanje i podršku kako kupaca, tako i svih partnera u lancu i da nam to omogućava da i na unutrašnjem planu sprovedemo brojne mere u cilju racionalizacije poslovanja i unapredjenja kvaliteta proizvoda i usluga. Očigledno je da Tigar ima proizvodni program koji je potreban tržištu. Očekujem da poslovanje u trećem kvartalu još izraženije valorizuje napore koje činimo.

Želim da verujem da je i investiciona javnost prepoznala ove napore, pa zašto da ne i dosadašnje rezultate koje smo postigli. Iako je trenutna vrednost kompanije na berzi daleko ispod njene realne vrednosti, u ovom trenutku naš imperativ je dalji rast poslovnog rezultata, što u konačnom jeste i osnov za dalji rast cene na berzi, zaključuje Djenadić.

[vrh]

UNAPRED PRIPREMLJEN PLAN REORGANIZACIJE
PIROT, 25.07.2014.


U skladu sa teškom finansijskom situacijom i nelikvidnošću sa kojom se Tigar susretao u prethodnom dvogodišnjem periodu, na vanrednoj sednici Skupštine akcionara Tigra a.d. 14.04.2014.godine doneta je Odluka o podnošenju predloga za pokretanje stečajnog postupka reorganizacijom u skladu sa Unapred pripremljenim planom reorganizacije.

Na osnovu odredbi člana 155. do 173. Zakona o stečaju i Odluke Nadzornog odbora Tigra a.d. od 28.05.2014. Unapred pripremljen plan reorganizacije za Tigar a.d. kao i za proizvodni entitet Tigar Obuću predat je Privrednom sudu u Nišu, dana 29.05.2014.godine.

Privredni sud u Nišu je dana 06.06.2014. potvrdio prihvatanje UPPR-a, doneo Rešenje o pokretanju prethodnog stečajnog postupka i imenovao privremene stečajne upravnike.

Zakazana su ročišta za Tigar a.d za 07.08.2014. i Tigar Obuću za 13.08.2014.godine.

Cilj ovog Plana je određivanje strategije i način rešavanja problema sa kojima se Društvo trenutno suočava, kao posledicom loših poslovnih Odluka iz prethodnog perioda, njihovo rangiranje po težini, hitnosti i definisanje puteva i prioriteta u rešavanju a sve u cilju dugoročnog ozdravljenja Društva.

Ovaj Plan predstavlja jedan od koraka u procesu restrukturiranja i revitalizacije Društva, koji će rukovodstvo realizovati u narednom petogodišnjem planu.

[vrh]

DONACIJA GUMENIH ČIZAMA NAJUGROŽENIJIM PODRUČJIMA
PIROT, 26.05.2014.

Tigar a.d. kao i poslovni partneri Tigra prepoznali su potrebu o neophodnosti donacije adekvatne obuće, hrabrim ljudima koji su na terenu i koji bez predaha već danima pomažu najugroženijima.

Do 23.05.2014. donirano je 17.425 pari čizama i to:

Tigar a.d. Pirot 10,134
Tigar Tyres d.o.o. Pirot 2,646
Fidensconsulting d.o.o 80
Bambi a.d. Požarevac 500
Knjaz Miloš a.d. Aranđelovac 500
Dunav Osiguranje a.d.o. Beograd 1,445
Snajper d.o.o.Beograd 200
Opština Pirot 1,200
Opština Knjaževac 200
Slobodna Zona Pirot 150
Panonija Global 25
Gradnja Promet 25
Nacional Servis d.o.o. Niš 50
Pirotehna d.o.o. 50
Nessk Pirot 10
Piroteks Triko d.o.o. 40
Visokpromet d.o.o. 70
D-Company 100
UKUPNO DONACIJE 17,425


Ove donacije su otišle ka Sektoru za Vanredne situacije, Kriznim Štabovima Opština (Loznica, Čačak, Valjevo, Šabac, Svilajnac, Paraćin, Varvarin, Krupanj, Smederevska Palanka, Lajkovac, Obrenovac...), Ministarstvu odbrane, Ministarstvu omladine i sporta, Ministarstvu poljoprivrede, MUP-u Srbije, MUP-u Republike Srpske, MUP-u Pirot, MUP-u Beograd (Žandarmeriji i Protivterorističkoj jedinici), Gradskoj upravi Begrad, Crvenom krstu Mladenovac...


Centar za komunikacije Tigar a.d.
[vrh]
nazad na vrh
TIGAR meni
Beogradska berza TIGR
Kvote, informacije, grafikoni

Datum: 30.09.2015.
Cena: 95 din.
Obim: 1
TIGAR AD
Izveštaj o poslovanju za period januar-jun 2015. godine
Izveštaj o poslovanju za period januar-mart 2015. godine
Redovni izveštaj o poslovanju za period januar-decembar 2014. godine
Izveštaj o poslovanju za period januar-decembar 2014. godine
Informator o izdavaocu za period januar-decembar 2014. godine
SKUPŠTINA AKCIONARA

Zapisnik sa ponovljene redovne sednice Skupštine akcionara Akcionarskog društva Tigar Pirot

Informacija od bitnog značaja o ponovljenoj redovnoj Skupštini akcionara 2015.
V E S T I

SERTIFIKACIJA INTEGRISANIH MENADŽMENT SISTEMA U TIGAR OBUĆI
NACRTI UGOVORA O PRIPAJANJU
IZVEŠTAJ O BITNOM DOGAĐAJU
PROIZVODI KOMPANIJE TIGAR AD NA MEĐUNARODNOM SAJMU NAORUŽANJA I VOJNE OPREME
RESERTIFIKOVAN IMS SISTEM U TIGAR INCON-U
TIGAR OBUĆA JE DOBITNIK PRIZNANJA “ NAJBOLJE IZ SRBIJE 2014. GODINE”
PRAVOSNAŽNOST UPPR-a Tigra a.d.
USVOJEN UPPR ZA TIGAR A.D.
TIGAR INVESTIRA MILION EVRA U FABRIKU GUMENIH SMESA
POSLOVNI REZULTATI TIGRA BELEŽE POZITIVAN TREND
PRAVOSNAŽNOST UPPR-a TIGAR OBUĆE d.o.o.
Predsednik Srbije i ministar privrede u poseti Tigar Obući
TIGAR A.D. NA PUTU OPORAVKA
DONACIJA GUMENIH ČIZAMA UGROŽENIM PODRUČJIMA
USVOJEN UPPR za Tigar Obuću d.o.o.
IZJAVA GENERALNOG DIREKTORA
UNAPRED PRIPREMLJEN PLAN REORGANIZACIJE
DONACIJA GUMENIH ČIZAMA NAJUGROŽENIJIM PODRUČJIMA
(c)Tigar Corporation - Pirot, Serbia 2006