SRPSKI      ENGLISH
TIGAR a.d.
TigarTigar news ticker
TIGROKOL P/1 se prvenstveno upotrebljava kao jednokomponentno lepilo u obućarskoj industriji za lepljenje kožnih delova obuće, raznih vrsta gume (neolit, transparentna i mikroporozna guma). Može se koristiti i za lepljenje plute, drveta vinas i vinfleks ploča na beton ili vodootpornu šperploču.
TIGROSTIK TA-010 se upotrebljava u obućarskoj industriji kao dvokomponentno lepilo za lepljenje gornjeg dela cipela na đonove od kože, neolita transparentne i mikroporozne gume. Pri izradi gornjeg dela cipele koristi se kao jednokomponentno lepilo. Kao dvokomponentno lepilo se takodje koristi u malim zanatskim radionicama za lepljenje sunđera na polipropilen i polietilen.
TIGROKOL PU-1 se primenjuje u obućarskoj industriji kao dvokomponentno lepilo za lepljenje termoplastičnih đonova, svih vrsta gumenih đonova (od transparentne gume, tvrde ili meke porozne gume), đonova od polivinilhlorida i poliuretana, kao i za lepljenje delova i profila od polivinilhlorida i poliuretana.
TIGROKOL PU-3 se primenjuje u obućarskoj industriji, kao dvokomponentno lepilo za lepljenje termoplastičnih đonova, svih vrsta gumenih đonova (od transparentne gume, tvrde ili meke porozne gume), đonova od polivinilhlorida, kao i za oblaganje metalnih posuda i delova polivinilhloridom i gumom.
TIGROKOL NR-2 se koristi u obućarskoj industriji za lepljenje kože na kožu, kože na tekstil i gumiranog platna na gumirano platno, kao i za lepljenje drugih materijala kada nije potrebna velika jačina veze.
TIGROSTIK LM-030 se koristi u obućarskoj industriji za lepljenje kože na štikle od polistirola.
TIGROKOL D-1 se upotrebljava u obućarskoj industriji za impregnaciju i lepljenje lubova.
Apertura TIGROFIKS B2 se upotrebljava u obućarskoj industriji. Dobro se vezuje za kožu i štiti je od uticaja vlage. Bezbojna je i daje srednji sjaj kože.
Apertura TIGROFIKS C2 se upotrebljava u obućarskoj industriji. Dobro se vezuje za kožu i štiti je od uticaja vlage. Crne je boje i daje srednji sjaj koži.
TIGAKTIV A,B se upotrebljava kao sredstvo za halogeniranje kod lepljenja gumenih đonova i đonova od termoplastičnog kaučuka, kao i kod lepljenja drugih predmeta od gume poliuretanskim lepilima.
UTVRĐIVAČ F se dodaje poliuretanskim i polihloropenskim lepilima čime se povećava temperaturna otpornost zalepljenog spoja.
TIGROSOL P se upotrebljava za razređivanje sledećih polihloroprenskih lepila: Tigrokola P, P/1, PP-B, P-1A, P-1B, P-5 i Tigrostik-a TA-010.
TIGROSOL PU se upotrebljava za razređivanje sledećih poliuretanskih lepila: Tigrokol PU-1, PU-1A, PU-1B, i PU-3.
TIGROSOL G je sredstvo za čišćenje PVC i PU djonova.
TIGROSOL BT je sredstvo za čišćenje kože.
TIGROSOL L je sredstvo za aktiviranje lubova.
back to top
Tigar AD KATALOZI
PRODUCT CATALOGS
© Tigar Corporation - Pirot, Serbia 2015