TIGAR A.D.
Nikole pašića 213
18300 Pirot Srbija
+381 (0)10 / 304 - 000

TIGAR NA SAJMU PARTNER 2019.

TIGAR NA SAJMU PARTNER 2019.
25.06.2019

Компанија Тигар а.д. из Пирота на Сајму „Партнер“ у Београду.

Велико интерeсовање посетилаца изазвали су Тигрови блокови за заштиту од поплава.

Уручени сертификати Директору Владимиру Илићу.

 

Компанија Тигар а.д. представила је своје производе за наменску индустрију на Сајму „Партнер“ у Београду. Највећу пажњу посетилаца привукли су блокови за заштиту од поплава који су у компанији Тигар у фази патентирања. Генералном директору Владимиру Илићу уручени су сертификати за Фабрику техничке гуме, која је сертификована од стране Војне контроле квалитета.

 

Према речима Генералног директора Владимира Илића на Сајму Партнер изложена је широка лепеза Тигрових производа који су намењени војној индустрији. Поред балистичке заштите која је представљена, велико интересовање влада за блоковима за заштиту од поплава, новом производу који је у фази патентирања. Блокови су од рециклиране гуме са полиуретанским везивом, са системом за међусобно повезивање. Лако и брзо се распоређују-зидају у непокретан систем, а након уклањања  једноставно се перу и складиште.

 

Након свечаног отварања генералном директору компаније Тигар Владимиру Илићу уручени су сертификати за Фабрику Техничке гуме, и то за стандарде ISO 9001 за квалитет, 14001 заштита животне средине,18001 безбедност и здравље на раду као и по војном стандарду  SORS 9000 за квалитет.

 

На Тигровом штанду изложени су, поред блокова за заштиту од поплава, и балистички блокови, балистички панели, балистичка плоча, стубићи 160x800 mm. И у наредном периоду компанија Тигар ће настојати да оправда велико поверење и интересовање својих купаца, уз даљи рад на унапређењу интегрисаних система менаџмента.

                                                                                       Тигар а.д.                                                                     

 


Naša vizija

Biti kompanija u čijim se vrednostima odražava dostojanstvo i integritet pripadnika i partnera i koja pruža istinski doprinos održivom razvoju.