TIGAR A.D.
Nikole pašića 213
18300 Pirot Srbija
+381 (0)10 / 304 - 000

Nagrađeni najbolji radnici fabrike Obuća

Nagrađeni najbolji radnici fabrike Obuća
26.07.2019

 

Генерални директор Тигра а.д. Владимир Илић, наставио је започету праксу награђивања производних радника по оствареном квалитету и залагању. За месец мај награђена су два радника из радне јединице Прерада, а за оставрене резултате рада и однос према послу, награђени су продуженим викенд аранажманом у Пролом бањи, у месту које је погодно за релаксацију и одмор.

„Са овом праксом наставићемо и у наредном периоду. Сводимо резултате рада и оствареног квалитета за месец јун по сваком запосленом, а најбољи ће сасвим сигурно бити адекватно награђени. Најбољи радници су носиоци процеса у својим радним јединицама, а њиховим награђивањем, мотивишемо и остале запослене да дају свој пуни допринос на радном месту“, рекао је дирекор Тигра Владимир Илић.

Он је додао да радници у  фабрикама раде у три смене, на кругу где се ручно израђује обућа, на машинама у ваљари, преради, пресари, а с обзиром на то да је у питању физички исцрпљујући посао, за месец мај награђени су радници прераде који раде на захтевним машинама, а препознати су као радници којима је поред редовне плате и одмора, додатна релаксација и те како потребна.


Naša vizija

Biti kompanija u čijim se vrednostima odražava dostojanstvo i integritet pripadnika i partnera i koja pruža istinski doprinos održivom razvoju.