TIGAR A.D.
Nikole pašića 213
18300 Pirot Srbija
+381 (0)10 / 304 - 000

POSETA IZ JAPANA

POSETA IZ JAPANA
27.06.2019

ТИГРОВИ ПРОИЗВОДИ У ОСВАЈАЊУ ТРЖИШТА ДАЛЕКОГ ИСТОКА.

ТИГАР ПОСЕТИЛЕ  НОВЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ КОМПАНИЈЕ ИЗ ЈАПАНА.

 

Представници компанија из Јапана посетили су компанију Тигар а.д. у циљу успoстављања сарадње и развоја нових производа за тржиште Далеког Истока. Делегација из Јапана у коме се већ традиционално носи Тигров опанак из 1935.године показали су интересовање за широку палету Тигрових производа чији квалитет и функционалност су их мотивисали за пласман у наразвијенију земљу света, са изузетно високим захтевима тамошњег тржишта.

Делегацију из Јапана у Тигру а.д. угостили су генерални директор Тигра Владимир Илић, представник Амабасаде Јапана господин Канагава Такахиса и градоначелник Пирота Владан Васић.

Премa речима Генeралног директора ТиграВладимира Илића, удобан и функционалан Тигров опанак заступљен на тржишту Јапана мотивисао је нове јапанске компаније да дођу у Тигрову фабрику у потрази за новим производима. То што се у Фабрици Обуће ручно израђује обућа од природног каучука за њих има посебну, високу вредност.

У земљи излазећег сунца, квалитет Тигровог опанка оправдао је очекивања и мотивисао нове купце за Тигрове производе. Из далеке Нагоје у Пирот, представници компанија „Belle Goute“, „Plantation“, „Spice Co Ltd“  дошли су у понедељак 24. јуна. Уследили су радни састанци са менаџментом Тигра, посебно са службом развоја. Након радног дела гости су обилазили Пирот при чему су мотивацију за могући редизајн Тигровог опанка пронашли у пиротској шари.

Према речима Илића, након уприличене посете компанији Тигар,  гости се са пуно нових идеја враћају у Јапан, у коме се традиција сасвим сигурно поштује исто колико и традиција Тигровог опанка из 1935.


Naša vizija

Biti kompanija u čijim se vrednostima odražava dostojanstvo i integritet pripadnika i partnera i koja pruža istinski doprinos održivom razvoju.